9 habitatges a Abad Marcet, 286

Av. Abat Marcet, 284-286 · Terrassa

L’exclusiu edifici Abat Marcet, 284-286 està situat en la cèntrica avinguda de Terrassa, una zona per gaudir de tots els serveis i comerços que ofereix. A prop dels centres esportius emblemàtics de la ciutat, ben connectat amb la Rambla , els accessos a la C-58 i la C-16, escoles i transport públic.

Detalls de futur per viure el present!

L’edifici Abat Marcet compta amb una construcció d’alta qualitat i eficient, pensat per ser sostenible amb el medi ambient, incorpora els sistemes d’aerotèrmia per aconseguir un estalvi energètic de fins un 75%.

Catàleg

memories

• 9 pisos
De 3 i 4 habitacions
Pàrquing
Terrasses

  Vols més informació?

  Nom (obligatori)

  Email (obligatori)

  Telèfon

  Comentaris

  D’acord amb el que s’estableix a la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal s’informa que les dades registrades en aquest formulari serveixen, exclusivament, a la finalitat de gestió comercial dels serveis propis, i que seran conservades en un fitxer propietat de BASE IMMOBILIARIA , els titulars de les dades podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, dirigint la seva sol·licitud mitjançant aquest mateix formulari. L’ús d’aquest formulari implica l’acceptació de la Política de Privacitat