Com construïm

Treballem per a construir l’habitatge de la teva vida, amb cura pels detalls i amb un alt nivell de personalització. Tot perquè la nova llar reflecteixi la teva personalitat.
Construïm les nostres pròpies promocions, el que et permet fer el seguiment de tot el procés d’execució de les obres perquè s’adeqüi a les teves peticions i necessitats. Sempre utilitzant tècniques i processos innovadors, assegurant un consum intel·ligent de l’energia i comptant amb acabats d’alta qualitat.

Acabats d’alta qualitat

Escollim els acabats de màxima qualitat. Treballem sempre amb primeres marques i instal·lem els materials que faran sostenible el teu habitatge. Realitzem una preselecció dels acabats perquè puguis triar entre diferents opcions. Prestem atenció a totes les particularitats perquè tu només et preocupis de viure a la teva nova llar.

Construcció pròpia

Els nostres habitatges són únics i exclusius. Tenim cura de tots els detalls: des de la planificació i la construcció fins a la realització dels acabats i la comercialització. Controlem tot el procés per donar-te la confiança de viure en una llar eficient, singular i al teu gust. Aquesta és la nostra base per a construir els teus somnis.

Màxima eficiència energètica

Construïm els nostres habitatges pensant en la reducció del consum energètic. Disminuïm els costos derivats de l’energia però mantenim el confort i la qualitat de vida que et mereixes.
T’assegurem una llar on dia rere dia estalviaràs energia i fomentaràs el seu ús eficient. Tot per a fer-hi un consum intel·ligent i sostenible amb el medi ambient.

Aerotèrmia

Som pioners en la utilització de les energies renovables, com l’aerotèrmia. Fem ús de l’energia que conté l’aire que ens envolta, el renova i el converteix en aire calent o fred mitjançant una bomba de calor inverter d’alta eficiència.
Aprofitem aquesta energia per produir aigua calenta sanitària, calefacció i climatització dels habitatges. Així, arribem a aconseguir un estalvi energètic de fins a un 75%.