Cases unifamiliars

C. Del Torrent d’en Pere Parres 14-16 · Terrassa

A 5′ de l’estació Renfe i a un pas del centre

Habitatges situats en un de les ubicacions més connectades de Terrassa, molt bona orientació, amplis i lluminosos, amb pati i terrasses, pensats per viure amb totes les comoditats i el màxim confort.

Acabats de qualitat per a espais únics.  Dotats amb els sistemes més innovadors per aconseguir el màxim estalvi energètic.

Un edifici eficient, dotat amb els sistemes més innovadors per aconseguir el màxim estalvi energètic. Un edifici únic per gaudir-lo amb la família.

memoriesplanols

2 cases de 147m2
3 habitacions (1 hab. suite)
Sala d’estar-cuina-menjador
2 banys complets
Pati + 2 terrasses
Pàrquing
Electrodomèstics Siemens
Climatització per aerotèrmia
Orientació Sud

370.000 €

  Vols més informació?

  Nom (obligatori)

  Email (obligatori)

  Telèfon

  Comentaris

  D’acord amb el que s’estableix a la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal s’informa que les dades registrades en aquest formulari serveixen, exclusivament, a la finalitat de gestió comercial dels serveis propis, i que seran conservades en un fitxer propietat de BASE IMMOBILIARIA , els titulars de les dades podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, dirigint la seva sol·licitud mitjançant aquest mateix formulari. L’ús d’aquest formulari implica l’acceptació de la Política de Privacitat