Nosaltres

A Base Immobiliària portem més de 25 anys construint els somnis dels nostres clients. Somnis que comencen en una nova llar perquè els visquis tota la vida al costat de la família.
La nostra trajectòria en el sector immobiliari comença el 1988 quan constituïm el que avui és Construccions Ruiz Coloma, la constructora de Base Immobiliària. L’experiència i la feina ben feta ens avalen com a constructora de referència a Terrassa on construïm habitatges de qualitat que perduren tota la vida.
La unió de la construcció de Ruiz Coloma i la promoció de Base Immobiliària ens permet oferir les nostres pròpies obres amb la seguretat d’haver seguit amb la màxima professionalitat tot el procés d’edificació. A més d’un tracte personalitzat, assessorament exclusiu i experiència consolidada en el sector.
A Base Immobiliària ens mou la professionalitat, l’experiència i la dedicació constant en cada obra nova. Promocions que compten amb una construcció exclusiva i sostenible amb el medi ambient.

Terrassa és la nostra ciutat, on ja hi hem construït més de 600 habitatges, 800 pàrquings i 30 locals. Però no ens aturem aquí: continuem sumant nous projectes que són capdavanters en la construcció eficient i d’alta qualitat. Detalls que cuidem amb molta cura per oferir-te un immoble únic, exclusiu i al teu gust.

Sabem que comprar un habitatge és un moment molt important i il·lusionant en la vida dels nostres clients. Una decisió que volem compartir amb tu oferint-te la nostra confiança i assessorament en l’adquisició de la llar per a la teva família. Llar que construïm amb la màxima eficiència energètica i els millors acabats perquè sigui la base dels teus somnis.